+36-70/682-8200 szhsz@szemelyhajosok.hu

SOS Gyermekfalu

Szövetségünk az augusztus 20-ai hajófelvonulás kapcsán utasainktól összegyűjtött, és azt jelentős összeggel kiegészített adományt adott át az SOS Gyermekfalunak. Az évértékelőn képviselőink is jelen voltak, láthatták, hogy jó helyre került a pénz. Az SOS Gyermekfalu az alábbi értékelést küldte meg Szövetségünknek:

Kedves Barátunk, Támogatónk!
Köszönjük, hogy részt vett tegnapi karácsonyi támogatói ünnepi ebédünkön, a Budapest Marriott Hotelben, és reméljük, hogy mindenki jól érezte magát! Külön öröm, hogy díszvendégeink mellett idén bemutathattuk gyermekvédelmi specialista kollégáinkat, Szilvási Lénát és a területi vezetőket, valamint nem utolsó sorban a gyermekeket a magyarországi SOS Gyermekfalvakból.

A 30 éves jubileumunk alkalmából életre hívott „Best Partner 2013” díjhoz tervezett logót mellékeltem, amit megtisztelő lenne, ha büszkén használnák a vállalati kommunikációban (weboldal, aláírás, levelezés, stb.) Remélem 2014-ben további támogatóinknak is odaadhatjuk a legkitartóbb és kiemelkedő támogatóink számára létrehozott díjat.

Földi Tamás önkéntes fotográfusunknak köszönhetően már most küldök wetransferrel képet a rendezvényről, melyet hamarosan egy teljes, nem-publikus webgaléria is kiegészít majd.

Köszönjük a Budapest Marriott Hotelnek ezt a nagyvonalú gesztust, hogy lehetővé tette számunkra, hogy kifejezhessük hálánkat kiemelt támogatóink felé! Köszönjük díszvendégeinknek, Mag. Johannes Leibetseder, a budapesti Osztrák Nagykövetség helyettes vezetőjének, Jótékonysági Nagyköveteinknek, Barabás Évának és Gájer Bálintnak, hogy velünk voltak!